Om Respons Regnskap

Vi er et regnskapsbyrå i Bodø, som hjelper små og mellomstore bedrifter med regnskap og rådgivning, bedriftsveiledning og gründerhjelp. Hos oss får du din egen regnskapsfører som gjør hverdagen din enklere. Våre ansatte holder seg oppdatert innen regnskap.

Alle ansatte i Respons regnskap

Helt siden Respons Regnskap startet opp i 2016 har vi lagt vekt på å være til stede for kunden. Målet vårt er å gi den beste kundeopplevelse både med god dialog og opplæring, slik at du kan få bedre forståelse for eget regnskap i den stadig mer digitaliserte utviklingen i regnskapsverden. Vi finner løsninger sammen med deg, og leverer alltid innenfor de krav og tidsfrister som gjelder.

Vi er et fremtidsrettet regnskapsbyrå, og benytter oss av flere skybaserte systemer som Tripletex, Poweroffice Go, Duett, Citrix og Sticos. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap og medlem av bransjeorganisasjonen Regnskap Norge.

Regnskapsførere i Respons regnskap ute i naturen

Hvordan vi jobber

Hos oss får du tildelt din egen regnskapsfører som blir din kontaktperson og samarbeidspartner.

Hos oss får du tildelt din egen regnskapsfører som blir din kontaktperson og samarbeidspartner. Vi tar oss tid og lytter, og veileder bedrifter med ulike behov. Som kunde av oss velger du selv hvor mye du vil gjøre, og hvor mye vi skal gjøre av jobben. Om du vurderer å bli kunde av oss, møter vi deg for en uformell og uforpliktende oppstartsamtale for å kartlegge ditt behov.

Ta kontakt med oss om du vil vite mer!

«Verdens raskeste» havsalt valgte oss

Tore i Arctic Salt ble kunde hos oss i 2017. Hør hans tanker om hvordan det er jobbe med oss og hvordan vi bidrar til fokus i hverdagen.

Ansatte

Runa Måøy

Statsautorisert regnskapsfører

Sophie Nyman

Regnskapsmedarbeider

Silje Støver-Bentzen

Regnskapsmedarbeider

Eva Behner

Regnskapsmedarbeider

Lise Johannessen

Daglig leder

Lena Marie Angell

Regnskapsmedarbeider

Elisabeth Vikjord Laukli

Regnskapsmedarbeider

Aleksander Holand

Aleksander Holand

Statsautorisert regnskapsfører

Er dette deg?

Regnskapsmedarbeider

Send søknad til:

lise@responsregnskap.no

Ledig stilling

Respons Regnskap AS søker autorisert regnskapsfører/regnskapsmedarbeider som har erfaring fra regnskapsføring. Vi benytter moderne IT systemer og har stort fokus på å tilrettelegge digitale og effektive løsninger for våre kunder.

Alle ansatte i Respons regnskap

Vi hjelper deg å stifte nytt selskap helt gratis

Trenger du hjelp til å stifte aksjeselskap, enkeltmannsforetak, eller andre typer selskaper? Vi hjelper deg i gang, og bistår med å fylle ut stiftelsesdokumentene, vedtekter og kontakter banken du ønsker, for å opprette konto for innbetaling av aksjekapital. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr – så sikrer både du og vi for at det går smertefritt.