Regnskapssystemer

Vi bidrar til automatisering og digitalisering av regnskap med våre skybaserte systemer. Her er regnskapssystemene vi bruker.

Tripletex, fleksibelt og skybasert

Tripletex er et skybasert og fleksibelt økonomisystem som enkelt kan tilpasses din bedrifts rutiner. Med automatiske betalingsløsninger, effektiv bilagsregistrering og enkel rollefordeling mellom deg som kunde og oss som regnskapsfører, får du et system som gir full kontroll over din bedrifts økonomi der vi samarbeider basert på din bedrifts behov.

Full oversikt

Med Tripletex får du oversiktlig og brukervennlig regnskapsføring med løsninger som gjør jobben raskere og enklere. Vi kan sammen med deg bygge ditt regnskapssystem, med de moduler du trenger.

Moduler for alt gir deg et komplett regnskapssystem

Siden Tripletex er skybasert har du regnskapssystemet alltid tilgjengelig både på nett og på mobil. Videre er Tripletex kjent for sine mange integrasjonsmuligheter, slik at du enkelt kan tilpasse systemet til å oppfylle din bedrifts behov.

Modulene for faktura, regnskap, timeføring, lønn og prosjektstyring er sømløst integrert med hverandre, og du velger selv hvilke du vil bruke. Tripletex leverer også spesialtilpassede bransjeløsninger for elektrikere og rørleggere.

Poweroffice Go

En enklere hverdag med et smartere regnskapssystem. Få full kontroll over økonomien med en automatisert, brukervennlig og smart regnskaps-opplevelse som gir deg en enklere arbeidshverdag. 

Duett

Regnskapssystemet som brukes for å holde oversikt og regnskap for borettslag og sameier ajour.

Sticos

Oppslag system, avstemming og oversikt over personal. Sticos er ekspert på å gjøre et komplisert regelverk enkelt og forståelig for deg som jobber med regnskap, økonomi og personal.

Citrix

Respons Regnskap AS benytter seg av ShareFile, der vi kan dele kundemappe med våre kunder.

ShareFile som er et sikkert programvare for innholdsamarbeid, fildeling og synkronisering som støtter alle dokument-sentriske oppgaver og arbeidsflyt-behov for små og store bedrifter. ShareFile eies av Citrix Systems.

Vi hjelper deg å stifte nytt selskap helt gratis

Trenger du hjelp til å stifte aksjeselskap, enkeltmannsforetak, eller andre typer selskaper? Vi hjelper deg i gang, og bistår med å fylle ut stiftelsesdokumentene, vedtekter og kontakter banken du ønsker, for å opprette konto for innbetaling av aksjekapital. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr – så sikrer både du og vi for at det går smertefritt.