Borettslag/Sameier

Har ditt borettslag eller sameie behov for en ny regnskapsfører eller forretningsfører? Vi har erfaring innen regnskap for borettslag og sameier, og kan tilbyr regnskapstjenester for fast månedspris. På denne måten får ditt styre full kontroll på regnskapskostnadene.

Trygghet

Ved å overlate regnskap og forretningsførsel til oss kan du være sikker på at økonomien blir tatt hånd om på en trygg og profesjonell måte. Vi tilpasser løsningene som passer deg, enten boligselskapet ditt er et sameie med små seksjoner, eller et større borettslag.

Regnskapsføring

Fakturering

Rapportering

Økonomistyring

Fast regnskapsfører

Innkreving

Kan delta på årsmøter

Ansatte i Respons regnskap

Gratis oppstartsmøte

Uansett hvilken tjeneste du trenger, tilbyr vi et gratis og uforpliktende oppstartsmøte for å kartlegge hvilket behov du har, og hvordan vi kan bistå deg. Så finner vi veien videre sammen.

Vi hjelper deg å stifte nytt selskap helt gratis

Trenger du hjelp til å stifte aksjeselskap, enkeltmannsforetak, eller andre typer selskaper? Vi hjelper deg i gang, og bistår med å fylle ut stiftelsesdokumentene, vedtekter og kontakter banken du ønsker, for å opprette konto for innbetaling av aksjekapital. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr – så sikrer både du og vi for at det går smertefritt.