Regnskap og rådgivning

Vi ønsker å gjøre hverdagen enklere for deg, og holder oss oppdatert på digitalisering og effektivisering i regnskapsverden. Hos oss får du din egen regnskapsfører som bistår deg med økonomien. Ved hjelp av våre skybaserte løsninger vil du alltid ha regnskapet lett tilgjengelig. Vi hjelper deg å finne det økonomisystemet som er best tilpasset deg og din bedrift.

Vi tilbyr klassiske regnskapstjenester som:

Bokføring

Fakturering

Lønn

Betaling/remittering

Årsregnskap

Innsendelse av offentlige og lovpålagte innsendelser

Vi tilpasser oss dine ønsker med hensyn til bruk av regnskapsprogram/ERP-system. Vi kjenner spesielt godt til Tripletex, PowerOffice Go og Duett. Der vi ser muligheter eller behov for endring i virksomheter, hjelper vi gjerne til, og deltar aktivt i virksomheters fremtidsrettede endringsprosesser.

Ansatte i Respons regnskap

Vi bistår med:

Skatt

Merverdiavgift

Budsjettering

Skatt og merverdiavgift er regulert av strenge og komplekse rettsregler. Vi hjelper til der virksomheter ønsker endring for å bedre sin tilpasning til regelverket, eller ønsker endring som må vurderes i forhold til regelverket.

Vi møter virksomheter i oppstartsfasen, vekstfasen, moden fase og i avvikling. Vi tilbyr hjelp til å reflektere over aktuelle problemstillinger i de ulike fasene.
Budsjettering inngår som et nyttig verktøy i alle faser.

Hva koster tjenesten?
Vi kommer med et tilbud tilpasset ditt behov. Prisen vil derfor variere fra bedrift til bedrift.

Gratis oppstartsmøte

Uansett hvilken tjeneste du trenger, tilbyr vi et gratis og uforpliktende oppstartsmøte for å kartlegge hvilket behov du har, og hvordan vi kan bistå deg. Så finner vi veien videre sammen.

Vi hjelper deg å stifte nytt selskap helt gratis

Trenger du hjelp til å stifte aksjeselskap, enkeltmannsforetak, eller andre typer selskaper? Vi hjelper deg i gang, og bistår med å fylle ut stiftelsesdokumentene, vedtekter og kontakter banken du ønsker, for å opprette konto for innbetaling av aksjekapital. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr – så sikrer både du og vi for at det går smertefritt.